Sportmassage

Wat is sportmassage?

Welke uitdaging je ook aangaat, je wilt zo fit mogelijk aan de start verschijnen. De sportmasseur helpt je daarbij. De sportmasseur is dé expert voor een vakkundige sportmassage.

Een sportmassage kan zowel voor als na het sporten worden ingezet. Voor het sporten zorgt een massage voor een goede doorbloeding van de spieren en bereidt deze voor op de prestatie die komen gaat. Een sportmassage na het sporten zorgt ervoor dat vocht en afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden en maakt de spieren weer soepel. Een massage zorgt voor minder spierpijn, geeft verlichting en bespoedigt het herstel zodat je je zonder spierpijn of vermoeidheid kunt voorbereiden op een volgende prestatie.

Ook als je geen sporter bent, kan de sportmasseur je van dienst zijn bij een stijve nek, schouder, pijnlijke rug of gewoon als ontspanning.

Doelstellingen van sportmassage

  • Sportmassage brengt spieren in prestatiestand voor een wedstrijd
  • Sportmassage bevordert het herstel na een training of wedstrijd
  • Sportmassage helpt blessures voorkomen
  • Sportmassage bevordert het herstel van een blessure
  • Sportmassage voorkomt ook werk gerelateerde overbelasting of bevordert herstel hiervan
  • Sportmassage ontspant en werkt rustgevend

Wat gebeurt er tijdens een afspraak met een sportmasseur?

Belangrijk om te weten dat een sportmasseur alleen een gezond lichaam masseer. Ook kan het als ondersteuning worden aangeboden in de behandeling van blessures door arts of fysiotherapeut.

Voorafgaand aan de massage bepalen we wat de aandachtsgebieden zijn. Door het geven van mechanische prikkels worden reacties in het lichaam teweeggebracht en leiden tot herstel van evenwicht in het lichaam. Dat kan zowel een ontspannende of stimulerende massage zijn.

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen over sportmassage
Tarieven:sportmassageontspanning
30 min€ 42,-€ 42,-
60 min€ 67,-€ 67,-
Voor ieder kwartier extra:€ 15,-
Je kunt via PIN of Tikkie betalen.

Uiteraard doe ik mijn best u zo goed mogelijk te helpen en met respect te benaderen. Als u toch ontevreden bent over de behandeling kunt u dat in eerste instantie met mij bespreken.

Indien u zich hier niet prettig bij voelt kunt u ook een gesprek aanvragen bij een van de MSK-artsen binnen Stadspoli Utrecht.

In het uiterste geval kunt u gebruik maken van de klachtenregeling van de NGS.

 

Onze sportmasseur

Maak een afspraak