Jasmijn Hubers

Over Jasmijn

Ik ben Jasmijn Hubers, arts musculoskeletale geneeskunde in opleiding bij Lizzi Adeler.

In 1982 ben ik geboren en opgegroeid in Amsterdam. De studie geneeskunde heb ik aan de Universiteit Utrecht voltooid in 2008, dat ik heb vervolgd met een wetenschappelijk promotietraject bij de Pathologie op het VUmc in Amsterdam. De jaren erna heb ik als arts gewerkt in klinisch oncologisch onderzoek tot 2021, toen ik een cochleair implantaat kreeg. Deze stelt mij nu in staat om mijn grote wens, het werken met patiënten, te kunnen vervullen.

Sinds kinds af aan heeft het menselijk lichaam mij in al haar facetten geboeid en zijn voor mij persoonlijk beweging en balans, zowel in letterlijke als figuurlijke zin, belangrijke waarden. Daarnaast werk ik graag met mijn handen. In mijn vrije tijd heb ik jarenlang als gediplomeerd (oncologisch) masseur gewerkt. In de musculoskeletale geneeskunde komt nu een en ander mooi samen.

Visie

Ik zie het menselijk lichaam als een keten, beginnend bij de voeten en eindigend bij de eerste halswervel, dat meebeweegt met en reageert op gebeurtenissen in het leven. Het fascineert mij dat veel klachten ontstaan door een verstoring van de keten en dat manuele technieken kunnen helpen bij het herstellen van de beweeglijkheid ervan.

Ervaring

Met veel plezier leer ik het mooie vak musculoskeletale geneeskunde op de Stadspoli Utrecht.

Jasmijn Hubers

Arts musculoskeletale geneeskunde in opleiding

jasmijn.hubers@stadspoli-utrecht.nl
06 – 47 13 65 24

Overige gegevens:
BIG: 89910782301

Beschikbare plekken:
[acf field=”beschikbaarheid_lijda” post_id=”499″]

Maak een afspraak